RFID paʻu poto o le a faʻatumuina se fou fouvalega fouvalega!

O paʻu popoto ua faʻaauupegaina i le computer chip, poʻo le computer chip ma le paʻu tino o paʻu, e mafai ona otometi ona vaʻavaʻaia ma fetuʻunaʻi le avetaʻavale vevela ma le mamafa o le ea o paʻu, ina ia mafai ai ona faʻatumauina tulaga sili ona lelei i lalo o tuutuuga eseese, e le gata Faʻaleleia le tulaga saogalemu, ae faʻaputuputu foi tupe. Ua fuafuaina pe a maeʻa ni nai tausaga, e mafai e le paʻu atamai ona iloa atu le susu i luga ma suia le faʻataʻitaʻiga o paʻu e puipuia ai le faʻaseʻe ese. O paʻu atamai o le RFID o le a faʻatupuina se fouvalega o taʻavale!

I le faaopoopo atu i le malosi, sili atu le mafanafana ma le filemu, auala e fai ai paʻu "faʻaalia ma atamai" na avea ma itu o paʻu gaosi. Faatasi ai ma le atinaʻeina o paʻu sili atu ma sili atu tagata, o lona uiga aofia ai atamai faʻafaigofieina, saogalemu lanumeamata. Ua atiaʻe ituaiga eseese o tekonolosi paʻu ma oloa.Tyre atamai e le gata o se suiga o paʻu lava ia, ae o se suiga o paʻu gaosi tekonolosi ma gaosiga mea faigaluega. Faʻaaoga paʻu atamai ma tagata o le a saogalemu.

RFID-smart-tires-will-usher-in-a-new-automotive-revolution

O le ituaiga muamua o le atamai: paʻu faʻaaluina tau o le siakiina i totonu

O paʻu atamai o paʻu ia e aoina ma lafoina uma faʻamatalaga e uiga i lo latou siʻosiʻomaga, ma faia ai le faʻamasinoga saʻo ma faʻagaioia na faʻamatalaga.

Malamalama lona lua: faʻagasologa faʻamaumau faʻamaumauga.

Faʻagasologa o faʻamaumauga faʻamaumau, o le mea e taʻua o le faʻamaumauga o le gaioiga e manaʻomia i le gaioiga atoa o gaosiga - tuʻua - faʻaaoga (e aofia ai le tausiga, toefaʻaleleia) - fasi o paʻu i vaega taʻitasi o le faʻatulagaina o faʻamatalaga, ma mafai ona i ai i soo se taimi mo faʻasino. O tala faʻamaumau o tala faʻamaumau o le a aofia ai: le faʻailoaina o paʻu, pei o le paʻu igoa, le gaosiga o numera numera, le DOT code, le nofoaga o le fale gaosi oloa, ma le aso o gaosiga; O le paʻu lesitala aiga, e aofia ai le utaina faʻamatalaga, masani aofia ai le numera spindle taʻavale, o le numera rim; O le faʻaaogaina o paʻu faʻamaumauga, o lona uiga, o le paʻu vevela, siʻitia tau i totonu uunaiga, saosaoa, popolega, deformation ma isi faʻamaumauga ma le muamua toe faʻaleleia, lipeaina; Turo lapisi faʻamatalaga, e aofia ai lapisi mafuaaga, lapisi aso. Ina ia sailia se auala e ausia traceability, o le metotia nei i tusitusiga o le faapipii RFID (leitio taimi e iloa ai le masani ai) TAGATA i paʻu. FID pepa o se ituaiga o Laiti pepa sensor ma le komepiuta

Galuega, o loʻo aofia uma ai mea manaʻomia mai faʻamatalaga aoina, faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamatalaga tuʻuina atu.

O le ituaiga lona tolu o le atamai: otometi faʻaopoopo o paʻu tau o paʻu i totonu tauanau.

Faʻatumu paʻu i paʻu i totonu. Faʻafesoʻotaʻi ma taʻavale afi faʻataʻavale e mafai ona faʻaopoopo taimi le mamafa i totonu o le faʻatupulaia o paʻu. O taimi lava e paʻu ai paʻu, o le paʻu o tupe faʻaalu i totonu o le masini e siaki ai le mamafa o le a faʻailoaina se faʻailo, e tusa ai ma luga o le komipiuta komipiuta e amata le pamu ea i luga o le laupapa, o le pamu ea i luga o le laupapa i le paʻu o paʻu ua faʻatumuina i le kesi, faia le paʻu e toe faʻaleleia ai se talafeagai talafeagai tau i totonu tau.

Le ituaiga lona fa o le atamai: paʻu vevela mataʻituina.

Turo i le gaioiga o le avetaʻavale ona o le vevela ma faʻasolosolo faʻateleina le vevela, maualuga vevela faʻavaveina paʻu, uaea ma isi maualuga polymer faʻaleagaina, mafua ai i faʻapuʻupuʻu paʻu ola. O le paʻu vevela mataʻituina faiga e aofia ai vaega e lua: o se tamaʻi sensor na totoina i totonu o paʻu tino, lea e nafa ma le suʻeina ma le faʻasalalauina o paʻu vevela faʻamaumauga; O se tagata e taliaina / faʻamatalaga faitau faʻapipiʻiina i le avetaʻavale fale e maua ma faʻaali ai faʻamaumauga.

Lima atamai: isi mataʻituina le mataʻituina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o masini malosi e pei o paʻu o le paʻu ma le faʻaleagaina o loʻo mataituina e tuʻuina mai ai faʻamatalaga i le taʻavale afi.

O paʻu atamamai o le a otometi ona iliina le pu pe a fetaiaʻi ma tulaga nei: paʻu mamafa i luga pe lalo o le seti taua; Turo vevela sili atu i le seti tau; Tasi gaoia se paʻu. O lenei ituaiga paʻu o le a mafai ai e le avetaʻavale ona iloa le tulaga o paʻu i soo se taimi, taimi faʻaleleia, e faʻalauteleina ai le tautua olaga o paʻu.

Paʻu ma le "eletise eletise": Uʻamea RFID. O paʻu RFID e ese mai paʻu masani i le paʻu itu o loʻo faʻaauupegaina i le RFID card, muamua i fale gaosi paʻu ua tusia i totonu o le numera o paʻu o paʻu, aso e gaosia ai, gaosiga o laʻau totoga ma isi faʻamatalaga, ona oʻo lea i le laina faʻapotopotoga mulimuli a le kamupanī e tusia le numera faʻailo o le taʻavale.O le a faʻaititia le lautele o le toe manatuaina pe a tupu se faʻafitauli lelei.


Taimi Post: Jun-03-2019